Laatste nieuws

Knipping van Es op de voet volgen? En op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Knipping producten? Houd ons blog in de gaten!
vergunning voor dakkapel nodig

Heb ik een vergunning voor een dakkapel nodig?

Het laten bouwen van een dakkapel is populair. Logisch, want een dakkapel geeft veel extra ruimte en licht. Bij Knipping krijgen we veel aanvragen voor dakkappelen binnen. Nu is de vraag of u hiervoor een vergunning nodig heeft. Wij geven op deze vraag antwoord.

Zonder vergunning

Als u een dakkapel zonder vergunning wilt bouwen, moet de dakkapel voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De dakkapel wordt niet geplaatst op een tijdelijke woning of woongebouw (zoals een woonwagen). Het mag ook niet op een woning of woongebouw dat tijdelijk wordt bewoond (zoals een vakantiehuisje).
  • De dakkapel heeft een plat dak.
  • De zijkanten van de dakkapel liggen meer dan een halve meter van de zijkanten van het dak.
  • De bovenkant ligt meer dan een halve meter onder de nok van het dak.
  • De onderkant van de dakkapel ligt meer dan een halve en minder dan één meter van de onderkant van het dak.
  • De dakkapel is niet meer dan 1,75 meter hoog.
  • De dakkapel wordt aan de zijkant of aan de achterkant van het dak gebouwd. Aan de zijkant mag de dakkapel niet gericht zijn naar openbaar toegankelijke gebieden, zoals de weg.

Als uw woning een monument is of deel uitmaakt van een beschermd stads- of dorpsgezicht, heeft u ook vaak een vergunning nodig. Neem in dat geval contact op met uw gemeente.

Regels als er geen vergunning nodig is

Als u geen vergunning nodig heeft, zijn er toch een aantal regels waar  moet houden. Deze regels maken deel uit van het Bouwbesluit (bijvoorbeeld over de veiligheid) en het burenrecht.

Moet u wel een vergunning aanvragen? Geen probleem. Bij Knipping plaatsen we uw dakkapel en helpen we u ook met het aanvragen van een vergunning.  Neem vrijblijvend contact met ons op!

2024

Even rust na een jaar vol mooie samenwerkingen en successen

Het afgelopen jaar heeft Knipping van Es een reeks fantastische projecten mogen omarmen, waarbij vakmanschap en samenwerking centraal stonden. Terwijl we vol verwachting uitkijken naar een nieuw jaar, blikken we met plezier en trots terug op het afgelopen jaar.

Neem bijvoorbeeld deze twee projecten die we eerder dit jaar al hebben uitgelicht op onze kanalen:

Twee nieuwe dakkapellen bij een woning in Wassenaar >>
Beter een goede buur dan een verre vriend >>

Tijdelijk gesloten van 22 december 2023 tot en met 5 januari 2024

Om de feestdagen te vieren en ons team de gelegenheid te geven te genieten van welverdiende rust, willen we u laten weten dat Knipping van Es gesloten zal zijn vanaf vrijdag 22 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024. Gedurende deze periode zal ons bedrijf niet operationeel zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om hier rekening mee te houden bij eventuele plannen of communicatie gedurende deze tijd.

Een nieuwjaarswens van Knipping van Es

Namens het hele team van Knipping van Es willen we onze oprechte dank uitspreken voor het vertrouwen en de samenwerking in het afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar nieuwe uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen en onze passie voor vakmanschap voort te zetten. Een gelukkig nieuwjaar gewenst, vol vreugde, succes en voorspoed!

Knipping Prolux dakkapel

Beter een goede buur dan een verre vriend

Afgelopen periode hebben wij onze buren, Bouwgroep Horsman & co, bij mogen staan bij het project Kroon op Enthoven in Zwaanshoek. Bij de nieuwbouw van 17 prachtige woningen hebben wij 14 Knipping Prolux dakkapellen geplaatst.

Dakkapellen

De dakkapellen, uitgevoerd in de verfijnde RAL 1019 kleur, hebben een onmiskenbaar stempel gedrukt op het mooie uiterlijk en de functionaliteit van de woningen. Bij dit project werd veelzijdigheid die voortkomt uit Knipping’s innovatieve combinatie van kunststof en aluminium schaaledelen nog maar eens benadrukt. Met de mogelijkheid om meer dan 200 RAL kleuren toe te passen, zelfs de minder gangbare kleuren zoals deze RAL 1019, biedt deze combinatie ongekende ontwerpvrijheid.

Bekijk meer informatie en technische details van Knipping dakkapellen >>

Duurzaamheid

De plaatsing van deze dakkapellen was een vakkundige prestatie, mede gefaciliteerd door de gloednieuwe autokraan van Knipping. Een krachtig staaltje technologie dat niet alleen efficiëntie belichaamt, maar ook onze betrokkenheid bij het milieu onderstreept. De kraan werkt op elektriciteit, waarmee we onze toewijding aan duurzaamheid versterken.

Geslaagd project

Een project van deze omvang vereiste een nauwgezette samenwerking tussen alle betrokken partijen. De harmonie tussen Horsman, Knipping Zwaagdijk en ons eigen team heeft geresulteerd in een vlekkeloze uitvoering. Expertise, toewijding en naadloze communicatie hebben het mogelijk gemaakt om dit project tot in perfectie te realiseren.

Met dank aan alle betrokken partijen die dit project hebben helpen realiseren, van de eerste planningsfasen tot de laatste kraanbeweging. Het is een voorrecht geweest om deel uit te maken van dit project.

Knipping Prolux dakkapel

ACTIE: ultra-isolerend glas zonder meerprijs in september!

Tijdens de maand september kunt u bij ons kiezen voor 3-laags glas zonder dat daar een meerprijs voor in rekening wordt gebracht. Deze duurzame noviteit biedt een nog betere isolatiewaarde en werkt geluidswerend. Dus ook zeer geschikt voor woningen bij drukke wegen, scholen of andere geluidsbronnen.

Wat is HR+++ trippelglas?

HR+++, oftewel trippelglas, heeft 30% minder warmteverlies dan HR++ glas en is extra geluidwerend. Deze glassoort is daarom ook uitermate geschikt voor een energieneutrale woning of voor een passiefhuis. Dit glas heeft tevens de laagste U-waarde. Wat dat inhoudt? Hoe lager de U-waarde, hoe minder energie en warmte het glas door zal laten. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

  • 30% minder warmteverlies
  • Extra geluidwerend
  • Laat minder energie en warmte door (lagere U-waarde)
  • Zorgt voor een constante, comfortabele temperatuur in huis
  • Toepasbaar op alle kozijnmodellen

Bezoek onze showroom

Ervaar het comfort van drielaags ultra-isolerend glas in onze showroom. U kunt al deze winter op energiekosten besparen! Bezoek ons nu en krijg alleen nog deze maand HR+++ glas zonder meerprijs.

Showmodel

Heeft u ons showmodel al gezien bij LTC Lisse?

Ook dit jaar zijn wij weer sponsor van het open toernooi bij LTC Lisse. Daarom staat ons showmodel weer op het terrein en zijn in het clubgebouw woontrend magazines verkrijgbaar. Laat u inspireren door het magazine en schroom niet om ons te contacten met vragen of voor het inplannen van een showroombezoek.

De juiste investering

Zoals op het showmodel valt te lezen, zijn producten van Knipping in elk opzicht de juiste investering. Vooral omdat onze duurzame kozijnen, dakkapellen, schuifpuien en deuren onderhoudsvrij zijn dankzij de kunststof basis met aluminium schaaldelen. Daarbij zien de producten er geweldig uit en zijn er meer voordelen:

  • Meervoudig beveiligd;
  • Kozijnen met meervoudige ventilatie;
  • Rolstoelvriendelijke lage dorpels;
  • Dakkapellen met energieopwekking;
  • Deuren met 9 vergrendelingen.
Dakkapellen Wassenaar

Twee nieuwe dakkapellen bij een woning in Wassenaar

Bij een woning langs een drukke weg in Wassenaar hebben wij zowel aan de voor- als aan de achterzijde een nieuw dakkapel geplaatst. Mede door de hulp van Knipping Zwaagdijk en Bouwbedrijf van Es hebben wij deze klus succesvol afgerond.

Samenwerking met Knipping Zwaagdijk

Omdat de woning aan een drukke doorgaande weg ligt en wij de overlast tot het minimum wilde beperken hebben wij de hulp ingeroepen van onze hoofdvestiging. Door de inzet van hun vrachtwagen waren wij in staat om beide dakkapellen binnen één dag te plaatsen. Ook heeft de vrachtwagen de oude dakkapellen direct afgevoerd. Erg fijn, aangezien er weinig tot geen ruimte was voor een afvalcontainer. Daar willen wij chauffeur Mark van Knipping Zwaag dan ook nogmaals harte voor danken.

Grote tevredenheid

Omdat de dakkapellen in dezelfde authentieke stijl zijn als de rest van de woning ziet het er weer prachtig uit van buitenaf. Bovendien hebben de werknemers van Bouwbedrijf van Es ook de binnenkant van de dakkapellen tot grote tevredenheid van de klant afgewerkt en gesctuct. Kortom: een geslaagde klus!

Plaatsing dakkapellen

Vacature

Ben jij onze nieuwe kozijnenmonteur/timmerman?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en kwalitatief goede kozijnenmonteur/timmerman die ons team komt versterken. Iemand die ons dagelijks helpt mensen te verblijden met prachtige nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen en daarnaast werkzaamheden verricht voor het aannemersbedrijf.

Wij zoeken een monteur/timmerman die:

  • Ervaring heeft met montage van kozijnen;
  • Ervaring heeft met timmerwerkzaamheden;
  • Zelfstandig kan werken;
  • Kan samenwerken in teamverband;
  • Nauwkeurig kan werken met een hoge kwaliteitsnorm;
  • Collegiaal, betrouwbaar, leergierig en flexibel is;
  • Initiatief neemt en meedenkt;
  • In bezit is van rijbewijs B(E) of bereid is die te halen.

Wij bieden:

  • Een zelfstandige baan met veel eigen inbreng;
  • Een informele bedrijfscultuur in ons groeiende bedrijf;
  • Een enthousiast team van monteurs en timmermannen om mee samen te werken;
  • Afwisselde werkzaamheden, ook voor Bouwbedrijf Van Es;
  • Kansen om je zelf te ontwikkelen en een opleiding in de praktijk;
  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Knipping van Es

Knipping van Es is gevestigd in Lisse en is ontstaan nadat Bert van Es in aanraking kwam met Knipping Zwaagdijk: de hoofdvestiging. De interesse voor duurzame, kwalitatieve producten leidde in mei 2019 tot een opening van onze eigen vestiging voorzien van een prachtige showroom. Inmiddels groeit de vraag naar onze duurzame en onderhoudsvrije producten. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Solliciteren

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf? Stuur dan je CV en motivatie naar info@knippingvanes.nl.

Langs de lijn bij FC Lisse – Quick Boys

Afgelopen zaterdag bezochten wij de bollenderby tussen FC Lisse en het Katwijkse Quick Boys. In goed gezelschap van een tweetal directieleden van de hoofdvestiging in Zwaagdijk zagen wij ‘ons cluppie’ een punt pakken tegen de kustbewoners.

Fijne samenwerking en uitstekende relatie

Sinds 2019 verkopen en plaatsen wij Knipping-producten en nog altijd zijn wij erg blij en tevreden over de samenwerking die wij hebben met Knipping Zwaagdijk. Niet alleen over de duurzame, kwalitatieve producten, maar ook over de uitstekende relatie die we daarbij onderhouden. Een uitje zoals deze is daar tekenend voor.

Eerder dit seizoen zijn wij op uitnodiging van de heren Hans en Jacob Wiering bij de wedstrijd FC Volendam tegen Feyenoord geweest. Knipping Zwaagdijk is namelijk sponsor van de Volendamse eredivisionist en dat zijn wij bij FC Lisse. Ditmaal waren de rollen dus omgedraaid en hebben na een gezamenlijke lunch een mooie middag beleefd op Sportpark Ter Specke.

Banden met FC Lisse

De banden tussen Knipping van Es/Bouwbedrijf van Es en FC Lisse zijn eveneens uitstekend. Naast de sponsoring (zie onderstaande afbeeldingen), hebben wij onlangs de radiokamer op de tribune een facelift gegeven.

Advies op maat

Optimaal advies op maat bij Knipping van Es

Vervanging van kozijnen en deuren of het plaatsen van een schuifpui of dakkapel doet u niet ieder jaar. Het is dan ook logisch dat u hier goed over nadenkt en zoveel mogelijk informatie wilt inwinnen voordat u een keuze maakt. Bij Knipping van Es zorgen wij voor een advies op maat. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en de mogelijkheden van onze producten met u te bespreken.

Showroombezoek

Als start van een optimaal advies brengt u eerst een bezoek aan onze showroom in Lisse. Het is handig om dan een foto mee te nemen die een goed beeld geeft van uw huidige situatie. Dan kunt u tijdens een lekkere kop koffie, thee of andere versnapering rekenen op een goed advies.

Vrijblijvende afspraak

Heeft u na uw showroom bezoek interesse in een vrijblijvende afspraak bij u thuis? Dan maken wij die graag met u. U heeft dan onze volle aandacht en kunt u met ons de situatie direct nader bekijken. Onze adviseur geeft u een gedegen en vakkundig advies en maakt een exacte prijsopgave.

2023

Wij zijn van 23 december tot en met 9 januari gesloten

Op vrijdag 23 december begint voor ons de kerstvakantie en die zal tot en met maandag 9 januari duren. We sluiten een jaar vol mooie opdrachten af om ons op te laden voor het nieuwe jaar.

Tot in 2023!

Ook in 2023 hopen wij weer veel mensen blij te maken met onze producten. Wij zullen onze werkzaamheden hervatten op dinsdag 10 januari. Voor nu wensen wij iedereen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

2022

Graag blikken we nog even met u terug op twee klussen die wij in het afgelopen jaar hebben afgerond:

De prachtige tuinkamer in Lisserbroek >>

Complete metamorfose voor de benedenverdieping >>

 

Meer details over het model ‘Classic’?

In deze brochure vindt u alle technische details van ons model ‘Classic’. Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download ons Woontrendsmagazine

Alles weten over onze producten en de ervaringen van anderen met onze producten? Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over het model ‘Modern’?

In deze brochure vindt u alle technische details van ons model ‘Modern’. Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Knipping producten voor een Passiefhuis

Ontdek waarom Knipping producten uitermate geschikt zijn voor een Passiefhuis. Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over het model ‘Basic’?

In deze brochure vindt u alle technische details van ons model ‘Basic’. Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over het model ‘Elegance’?

In deze brochure vindt u alle technische details van ons model ‘Elegance’. Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over het model ‘Nostalgie’?

In deze brochure vindt u alle technische details van ons model ‘Nostalgie’. Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over het model ‘Timeless’?

In deze brochure vindt u alle technische details van ons model ‘Timeless’. Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over Dakkapellen?

Alles weten over onze dakkapellen en de ervaringen van anderen met onze dakkapellen? Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over Deuren?

Alles weten over onze buitendeuren en de ervaringen van anderen met onze buitendeuren? Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer details over Kozijnen?

Alles weten over onze kozijnen en de ervaringen van anderen met onze kozijnen? Vul uw e-mailadres in en ontvang de brochure direct in uw inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp met ons!
Welkom bij Knipping van Es. Ik help je graag verder. Stuur me een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Close Popup

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Technische cookies
Om deze website te gebruiken, gebruiken wij de volgende technisch vereiste cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

CloudFlare
Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

Decline all Services
Save
Accept all Services